Blog

C*-Team

 

NIEUW INITIATIEF: HET C*-TEAM Als kerk voelen wij ons geroepen om in deze onzekere tijd een anker van hoop te zijn.  Juist nu willen we onderlinge verbondenheid zoeken en stimuleren om er voor elkaar te zijn.  Daarin zit onze kracht.   Om die verbondenheid te kunnen realiseren  hebben wij het C*-Team in het leven geroepen,  met de C van  - Christus die ons geloven, hopen en liefhebben leert,   maar ook van - Community, de gemeenschap van De Open Hof, - Communicatie, luisteren en omzien naar elkaar, - Coördinatie, zoeken naar verbinding, - Crisis, voor welke uitdagingen stelt deze ons en - Continuïteit, hoe houden we het vol.

 

Vanaf maandag 23 maart kunt u op weekdagen  van 10.00-12.00 uur het C*-Team van De Open Hof bereiken in de Huiskamer op telefoonnummer:  612936. U kunt bij hen terecht voor een praatje,  om door te geven welke hulp u nodig heeft,  of welke hulp u kunt bieden.  Vanuit de Huiskamer zullen we ook het pastoraat  en andere zaken coördineren. De beide predikanten zijn de gehele dag telefonisch/WhatsApp of per mail bereikbaar. Voor wijk West: ds. Frits Renes, 06 49 30 80 49; This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Voor wijk Oost: ds. Lyonne Verschoor, 06 83 09 76 88; This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

 

Wij vragen u vriendelijk deze informatie te delen  met die mensen waarvan u weet of vermoed  dat zij geen digitale weekbrief ontvangen.  Zo kunnen wij zo veel mogelijk mensen  op de hoogte stellen. 

Wilt u iets doen, bijvoorbeeld mensen bellen,  een telefoonkring opzetten, een kaart sturen,  of heeft u een ander aanbod, meldt u dat dan alstublieft. Dan kunnen wij u voorzien van  adressen en telefoonnummers. Uiteraard gaan wij  zorgvuldig en vertrouwelijk met die informatie om.  De Open Hof die dicht is, is eigenlijk ondenkbaar  en onbestaanbaar. De openheid naar elkaar  moeten wij nu op een andere manier vormgeven.  En met elkaar gaat dat lukken.